waarom iaido?

Iaido is een aantrekkelijke budo-discipline voor iedereen die de voldoening zoekt van fysieke en mentale inspanning, op een veilige en authentieke manier wil leren omgaan met het Japanse zwaard en ge�nteresseerd is in de wortels van de Japanse cultuur. Er is geen enkele beperking wat betreft leeftijd of geslacht. Iaido kan ook interessant zijn als tweede discipline voor hoger gegradueerde budoka uit andere disciplines, zoals karatedo, judo, jujitsu, aikido en natuurlijk kendo en jodo. Soms is een bredere oriëntatie voor hen verplicht.

kennismakingscursus

Wilt u kennismaken met iaido? Marobashikai heeft een kennismakingscursus welke bij inschrijving in overleg kan beginnen:

deze beginnen vanaf 19:30 en zullen tien avonden duren. Bij lesuitval worden de lessen gecompenseerd waardoor de einddatum opgeschoven kan worden.
Belangstellenden zijn welkom en kunnen zich aanmelden voor deze cursus.

De hieraan verbonden kosten bedragen € 75,- eenmalig (te voldoen voor aanvang van de 2e les). Hiervoor krijg je 10 lessen van 1,5 uur, een boken om mee te trainen krijgt u te leen van de dojo, neem zelf makkelijk zittende kleding en een band(eventueel van een badjas) mee.
Inschrijven kan middels ons inschrijfformulier.

De speciale kleding hoeft niet direct te worden aangeschaft. Een judopak of andere sportkleding met een band om het middel is voldoende. Kniebeschermers zijn aan te raden.

Wilt meer informatie mail naar info@marobashikai.com of bel met 06 - 456 34 100 (Michel van der Meer)

opgeven

Inschrijven kan middels ons inschrijfformulier.

De kosten voor de beginnerscursus bedragen € 75,00 en dienen ten tijde van de tweede training op de rekening van Marobashikai te staan
Op rekeningnummer: NL53 INGB 0004 2313 70
t.n.v.: Marobashikai te �s-Hertogenbosch
o.v.v.: kennismakingscursus (+ naam cursist)

nieuwsgierig?

geïnteresseerden “kijkers” kunnen zich aanmelden voor de maandagavond op onderstaand email adres en dienen minimaal 10 min. voor aanvang aanwezig te zijn, omdat de voordeur uit veiligheid op slot gaat.

Mocht u verder willen gaan kunt u zich aanmelden voor een kennismakingscursus

Examens

Examengelden in euro (€)
Richtprijzen geldig binnen de NKR per 25-06-2004

InschrijfgeldRegistratie
1 Kyu� 5,-� 10,-
1 Dan� 10,-� 15,-
2 Dan� 15,-� 25,-

Foto: J. van Nispen

Mukoo no katana.